menu

Gewoon lekker eten!

op een bedje van rimboe


In onze Herberg gebeurt het!

Restaurant De Herberg is het warme hart van camping en bungalowpark In de Rimboe. Maar er komen niet enkel campinggasten. Sterker nog: de locals komen zeer geregeld midden in onze Rimboe voor het heerlijke eten. Tussen de hoge dennen en in de rust van de Veluwe word je verwend door onze koks en bediening.

Kwaliteit en sfeer staan bij ons voorop. We werken zo veel mogelijk met verse producten. Daarnaast zorgt ons team voor de ontspanning en een glimlach, want onze Herberg moet ook daadwerkelijk voelen als een herberg. Warm en welkom. En daarin speelt (live) muziek een grote rol. We zijn het hele jaar geopend en we koken met de seizoenen mee: van asperges tot haring, van bramen tot reewild. Rondom onze Rimboe groeit en leeft bijna alles. Alleen voor die haring moeten we iets verder rijden.
We staan open voor al uw wensen en suggesties. Een jubileummaal, een examenetentje, een vrijdagmiddagborrel, een blind date, een glaasje advocaat met je oma, alles kan. Kom langs, bel, e-mail, reserveer. In onze Herberg gebeurt het!

Op dit moment zijn er geen vacatures.

 

Maar!

Vind je ons restaurant zo gaaf? 
Ben je helemaal verliefd op onze kok?
Hou je van onze camping en de Herberg?
Wil je niets liever dan midden in de Rimboe werken?

Stuur dan een open sollicitatie! Voor enthousiaste initiatiefnemers is bijna altijd plek.